Willemsparkweg 163 B, 1071 GZ Amsterdam
+31 (0)6 456 18 672
info@thecoachclub.nl

Behandelingen

Fotograaf : Paul Schirnhofer

Individuele Relatie Therapie

€ 115,00 per consult

€ 745,00 per traject van 7 sessies

Je relatie loopt niet meer zoals je zou willen. Je mist het diepere contact, of je voelt je misschien niet erkend door je partner? Er zijn dingen anders gelopen dan jij had gewild, en niet synchroon aan jouw waarden en normen. Of zijn jullie in een sleur terecht gekomen waar je je niet gelukkig meer in voelt? Herken je terugkerende disfunctionele patronen in jullie relatie? Je weet niet meer of je met je partner verder wilt. Samen kijken we wat je mist in jullie relatie en welke rol jij hier zelf in speelt. En wat jij hier aan zou willen en/of kunnen doen. Via bewustwording van wederzijdse patronen, verwachtingen en gedrag wordt het mogelijk te kiezen voor verandering of acceptatie.

Burnout & Re-integratie Traject

Kort € 575,00 per traject, max. 5 consulten.

Middel € 1250,00 per traject (inclusief re-integratie proces). Max. 12 consulten.

Lang € 1750,00 per traject (inclusief re-integratie en loopbaanstrategie). Max. 17 consulten.

Eerst een intake gesprek. Daarna gaan we samen op een inspirerende wijze je energie niveau en werk-privé balans herstellen door het doen van ontspanningsoefeningen, energie gevers-en nemers in kaart te brengen, door bewustwording te creëren van disfunctionele gedachten en patronen. Je hervindt jouw persoonlijke kracht en leert te leven volgens jouw eigen waarden en normen. Wellicht leer je nieuwe vaardigheden toe te passen in de praktijk, waardoor je uiteindelijk weer vol energie en nieuwe inzichten je werk -en privéleven met open armen tegemoet gaat.

Wij rapporteren aan de bedrijfsarts, arbo deskundige, case-manager enkel met toestemming van de werknemer. Alle communicatie geschiedt beschermd (2 fasen) volgens de privacy wetgeving. Trajecten worden niet vergoed door de verzekeraars.

Groeps Relatie Therapie

€ 115 per consult

€ 745 per traject van 7 sessies

Beschrijving

Persoonlijke ontwikkeling

€ 275,00-795,00

Wil je jezelf verder ontwikkelen en breken met oude gewoontes die je in de weg zitten? Ren je je rot en weet je eigenlijk niet meer waarvoor? Ontbreekt het contact met jezelf? Door je bewust te worden van je automatische mechanismen en gedachten ontdek je wat je belemmert in je persoonlijke groei; je leert inzien hoe ‘t komt dat je steeds weer in dezelfde patronen terecht komt. Door je nieuwe inzichten te richten op je ontwikkelpunten, leer je middels oefeningen en huiswerk de veranderingen die jij nodig vindt, door te voeren en te integreren in je leven. Je zult er achter komen dat je veel meer in huis hebt, dan je altijd dacht! Als psycholoog / coach hanteer ik het oplossingsgericht coachen, met aspecten uit de cognitieve gedragstherapie, NLP, Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Ik integreer mijn brede ervaringen als Sidha mediterende, ondernemer, uitvoerend musicus en moeder van ‘n multicultureel gezin, in mijn vak als psycholoog/coach.

Loopbaanstrategie

€ 350,00-475,00

Voel je dat er meer in je zit dan je nu kunt laten zien? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed hoe, wat, wanneer en met wie? Samen gaan we aan de slag met het vinden van jouw ware talenten en kijken we welk werk daar bij past zodat jouw volle potentieel tot bloei en tot uiting kan komen. 4-5 sessies van 60-80 minuten.